Over Korte Projectstoffering

Al meer dan 30 jaar is Korte Projectstoffering een deskundige en betrouwbare partner in de wereld van de projectstoffering. Onze groei werd niet alleen mogelijk gemaakt door het vertrouwen dat een grote groep klanten ons heeft gegeven, maar ook door de inspanningen van ons team. Gedrevenheid, kwaliteitsbesef, deskundigheid, ervaring en flexibiliteit zijn trefwoorden die onze aanpak kenmerken. Vanuit ons nieuwe bedrijfspand met daarin een zeer ruim opgezette showroom werken wij met groot plezier om onze klant te bewijzen dat Korte dé expert is op het gebied van projectstoffering. Met oog voor detail en voor uw doelstellingen realiseren wij projecten waar u en wij trots op kunnen zijn.

Onze werkwijze

Een goed project begint met een deskundige en efficiënte voorbereiding. Een bezoek aan onze showroom is daarbij een goede start. Wij nodigen u graag uit om samen uw wensen te bespreken en de vele mogelijkheden te tonen. Door hun kennis en ervaring kunnen onze medewerkers u de meest passende oplossing bieden op technisch, functioneel en esthetisch gebied. Het ontwerp dat wij u presenteren geeft u een duidelijk beeld van wat u mag verwachten.

Na de opdracht starten wij met de uitvoering. Daarbij heeft u de zekerheid dat de realisatie zonder zorgen verloopt. Voor Korte geldt de regel “afspraak is afspraak” en we werken er hard aan om alle projecten op tijd en op maat te leveren. Wij realiseren wat we hebben afgesproken. Daarbij geldt: pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Binnen ons aanbod passen wij kwalitatief hoogwaardige en innovatieve materialen toe. Daarbij kijken wij liever naar lange termijnoplossingen met kwaliteit dan naar ogenschijnlijk goedkope korte termijn keuzes. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de keurmerken PPI-keur en VCA** en ondernemen wij op maatschappelijk verantwoorde wijze.

Contact

Korte Projectstoffering
Centaurusweg 146A
5015 TA  Tilburg

t. 0165 - 58 59 40
e. info@korteproject.nl